Sistem de management al cladirii (BMS)

Customizare, flexibilitate si accesibilitate pentru imbunatatirea performatei si eficientei

Solutia idividualizata si adaptata la cerintele dumneavoastra va simplifica managementul instalatiilor si va ajuta la eficientizarea costurilor cladirii dumneavoastra, precum si la sporirea comfortului si a sigurantei acesteia.

Cladire inteligenta
Un sistem eficient de management al cladirii inseamna noi standarde de comfort in viata noastra de zi cu zi. In spatiul in care ne desfasuram activitatea, comfortul este controlat astfel incat sa beneficiem de temperatura optima, sau de iluminatul apropiriat. Atat pentru activitati ce tin de servici, cat si pentru timp-liber, o cladire inteligenta asigura accesul la surse de informatie si tehnologii totale.

Un spatiu securizat
Un sistem inovativ de management al cladirii poate controla accesul prin monitorizarea ferestrelor si al usilor. Sisteme sofisticate de detctie la efractie pot detecta intrusii, inundatiile sau incendiile, si pot trimite mesaje pentru a cere asistenta. Iluminatul si jaluzelele automate pot finctiona ca inhibitor, mentinand siguranta caselor si a cladirilor de birouri.

Economizare si ecologie
Un sistem eficient de management al cladirii va ajuta la economisirea energiei si va reduce astfel costurile. Controlul individual al camerelor poate reduce 30% din cheltuielile de incalzire/racire, sau chiar mai mult daca este folosit in combinatie cu controlul automatic al obloanelor.