Infrastructura critica

Baza implicita

La nivel organizational managementul problematicii infrastructurilor critice implica stabilirea unui cadru de functionalitate dedicat, elaborarea unei politici de securitate a cestora, cooperarea cu institutiile cu atributii in domeniu si conlucrarea cu specialisti in domeniu, interni sau externi.

Infrastructurile critice constitue coloana vertebrala a organizatiei, iar importanta acestora iese in evidenta prin amploarea impactului provocat de intreruperea functionarii acestora sau de deteriorarea nivelului de serviciu furnizat.
Complexitatea crescuta a sistemelor, interdependentele care exista intre diferite categorii de infrastructuri critice ne obliga, ca specialisti, sa
parcurgem forme de pregatire interdisciplinare, precum si pentru fiecare sector specific.

Personalul Folda are experienta si inalta pregatire profesionala pentru a evalua interdependentele dintre sisteme si a oferi consultanta pentru orice decizie legate de infrastructura la nivel organizational, precum si expertiza necesara lucrarilor de implementare sau mentenanta.

De exemplu, fiabilitatea tehnica, candva baza performantei, nu mai este suficienta in ziua de azi. Alti factori, cum ar fi aplicabilitatea comerciala, trebuie inclusi in analiza.
Specialistii nostri au expertiza necesara pentru a raspunde nevoii permanente de evaluare in fiecare zona de responsabilitate a starii infrastructurilor, precum si a lucrarilor de mentenanta.